lab501.ro

Review – HUAWEI Watch 4 Pro Space Edition

Scris de: , in categoria: Featured, Gadget, in 7 May, 2024.

HUAWEI Watch 4 Pro Space Edition

 

Probabil ca pentru multi dintre voi numele HUAWEI este sinonim cu binecunoscutele serii de telefoane P si Mate, care s-au bucurat de un succes ridicat in trecut in randul utilizatorilor din toata lumea, producatorul asiatic ajungand la un moment dat sa ocupe locul intai in Romania la capitolul telefoane vandute, fie si doar pentru o scurta perioada de timp. Cum s-a terminat aceasta poveste stim cu totii, imixtiunea politicului in tech avand efecte nefaste pentru cei de la HUAWEI, in special la capitolul telefoane.

Cu toate acestea, HUAWEI nu produc doar telefoane, iar ultimii 5 ani au fost marcati de extinderea intr-o multitudine de directii, de la dispozitive portabile (ceasuri, benzi, casti), notebook-uri, monitoare, retelistica, ba chiar si produse pentru ingrijire personala sau smart home (cantare inteligente, de exemplu). Ei bine, din punctul meu de vedere, una dintre categoriile unde HUAWEI au reusit sa se afirme asa cum o faceau pe vremuri in segmentul smartphone este cea a benzilor si ceasurilor inteligente, producatorul oferind acum o gama completa, coerenta si extrem de variata de produse.

De altfel, am urmarit indeaproape evolutia acestei game de produse, Gabriela testand printre altele ambele versiuni Watch Fit, cea de-a doua versiune Watch GT, precum si ambele versiuni Watch GT3, asta ca sa ofer doar cateva exemple. Cert este ca HUAWEI au evoluat constant in ultimii 5 ani, iar noi am urmarit cu atentie aceasta evolutie, testand majoritatea produselor lansate in aceasta categorie.

Iar anul trecut am avut parte poate de cea mai mare varietate la acest capitol, HUAWEI lansand modele iesite din comun, cum ar fi Watch D, cu tensiometru medical integrat, sau Watch Buds, un gadget desprins parca din filmele cu James Bond. Mai mult decat atat insa, seria GT a fost elevata pur si simplu la un alt nivel, prin lansarea varfului de gama absolut HUAWEI Watch Ultimate, pe care il folosesc de altfel si acum, in timp ce in seria avansata de ceasuri inteligente am asistat la lansarea Watch 4 si Watch 4 Pro.

Iar astazi, cei de la HUAWEI lanseaza doua produse foarte interesante, mai precis HUAWEI Watch Fit 3, despre care puteti afla mai multe detalii consultand articolul Gabrielei, respectiv o versiune speciala a modelului HUAWEI Watch 4 Pro, despre care vom discuta in acest articol. Ambele ceasuri se aliniaza noii filozofii de brand Fashion Forward, cu accent pe un design elevat si materiale de cea mai buna calitate. Pentru ca la fel cum Watch Ultimate primea o editie speciala anul trecut, mai precis HUAWEI Watch Ultimate Design Gold Edition, Watch 4 Pro primeste astazi editia sa speciala, mai precis HUAWEI Watch 4 Pro Space Edition.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: