lab501.ro

Review – GSkill Ripjaws KM780 RGB & GSkill Ripjaws MX780

Scris de: , in categoria: Featured, Gadget, Periferice, in 20 October, 2015.

GSkill

 
Stau si ma gandesc asa… ce poate face un produs dintr-un om… Ani de zile m-am ferit de tastaturile mecanice ca diavolul de tamaie, pentru ca apoi, aproape cu un an in urma totul sa se schimbe. Logitech G910 se cheama diabolicul dispozitiv care mi-a schimbat convingerile si pot sa spun ca dupa aproape un an de utilizare nu prea as mai pune mana pe altceva. Deh, probabil ca obrazul subtire cu cheltuiala se tine si ce incercasem eu pana atunci nu era suficient de high-end pentru mine sau pur si simplu nu reusise nimeni pana atunci sa creeze o tastatura mecanica pe gustul meu.

Dupa aceasta epifanie, am devenit curios si am vrut sa vad cum se simt si alte noutati. In fond, cu vechile modele ma lamurisem de ceva vreme, dar din momentul in care am vazut ca inca exista loc de inovatie m-am gandit ca poate cine stie… o vor face si altii. Asa ca am inceput sa ma joc si cu alte modele, mai intai la polul opus din punct de vedere al pretului, adica accesibila E-Blue pe care am prezentat-o cu ceva vreme in urma.

Ei bine, atentia mi-a fost apoi atrasa de un anunt facut in timpul Computex-ului – GSkill, brand binecunoscut pe piata memoriilor, lansau prima gama de periferice, adica tastaturi, mouse si casti. Cum castile sunt un dispozitiv si mai diabolic decat tastaturile mecanice iar eu dupa ani de zile tot nu suport sa folosesc headset-uri, nici macar in jocuri de echipa, nu am dat atentie acestui tip de periferice. In schimb, tastatura si mouse-ul celor de la GSkill mi-au atras atentia asa ca am decis sa investighez subiectul cum se cuvine.

Nu cu mult timp dupa lansare, pe biroul meu poposeau doua periferice tare aratoase, mai precis GSkill Ripjaws KM780 RGB si GSkill Ripjaws MX780. Adica o tastatura mecanica RGB si un mouse cu design futurist si cateva posibilitati interesante de configurare. Prin urmare, mi-am luat inima in dinti, am scos usurel frumusetile din ambalaj, le-am cantarit cu privirea, le-am admirat prin obiectivul aparatului foto si apoi le-am pus la treaba. Sa vedem ce a iesit.

 
Intro

Comentarii

3 comentarii la: Review – GSkill Ripjaws KM780 RGB & GSkill Ripjaws MX780

  1. Bugsy004 a scris pe:

    Nu ai spus sau nu am găsit ce preț au perifericele. Oricum interesante jucăriile. :)

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Pretul tastaturii e trecut in specs – 169.99 USD. Mouse-ul costa 74.99 USD.

  3. XO a scris pe:

    placut articol :) GSkill Ripjaws KM780 RGB are elemente de finisaje/design, inspirate de la CORSAIR K70 RGB

Lasa-ne un comentariu: