lab501.ro

Tt eSPORTS MEKA Pro Cherry MX Red

Scris de: , in categoria: Periferice, in 17 January, 2019.

Constructie

 
MEKA Pro este o tastatura construita integral din plastic, spatiul ocupat pe birou fiind minim datorita marginilor exterioare extrem de inguste. Desi nu este foarte grea, in utilizare tastatura este robusta, nu flexeaza si nu scoate zgomote ciudate. Pe partea din spate avem 5 insertii de cauciuc care ajuta la stabilizarea perifericului pe orice suprafata, in caz de nevoie ne putem ajuta si de cele 2 picioare extensibile.

In materie de switch-uri folosite, cumparatorii lui MEKA Pro pot alege intre Cherry MX Red, Brown sau Blue. Key-caps-urile folosite mi se par mai subtiri decat ceea ce am vazut pana acum la alti producatori, iar randul de jos cu formatul sau non-standard ne va impiedica sa folosim seturi de taste aftermarket. LED-urile sunt amplasate in partea de sus a switch-ului, ceea ce inseamna ca marcajele secundare nu vor fi iluminate chiar atat de bine.

MEKA Pro nu este dotata cu taste in plus sau software, insa toate functiile pot fi accesate cu ajutorul tastei Fn. Functiile multimedia pot fi accesate rapid cu ajutorul combinatiilor Fn + F1-F12, intensitatea iluminarii poate fi ajustata cu ajutorul combinatiilor Fn + sageata sus / jos, in timp ce modurile de iluminare pot fi schimbate cu ajutorul tastei Fn + Print Screen si Fn + Pause / Break (directia unora dintre efecte se poate schima cu Fn + sageata stanga / dreapta).

Nu in ultimul rand, pentru a reseta setarile la valorile implicite putem apela la combinatia Fn + Delete, in timp ce activarea N-key Rollover se face prin combinatia Fn + Pg Dn. Activand butonul MK putem inregistra Macro-urile dorite, avem un maxim de 6 (numerotate de la M1 la M6 pe NumPad). Putem inregistra pana la 31 de comenzi pe un singur Macro, insa fara suport pentru intarzieri (lucru normal pentru tastaturile fara suport software).
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: