lab501.ro

Review – Streamplify MIC ARM

Scris de: , in categoria: Periferice, in 25 November, 2022.

Streamplify MIC ARM

 
Cu Streamplify ne-am mai intalnit acum ceva timp,cand v-am prezentat  Streamplify CAM, o camera web simpla, eleganta si solida, cat si  Light 10 Ring Light, o lampa LED circulara usoara si versatila, ambele produse fiind pe placul nostru, in mod special datorita raportului pret / performanta foarte bun. Un alt aspect pe care l-am apreciat in articolele trecute a constat in sistemul plug-and-play, datorita carora produsele pot fi folosite imediat.

Asadar, iata-ne astazi in laborator cu Streamplify Mic Arm, un produs ce completeaza numai bine perechea camera web – lampa LED. Indiferent de sistemul de operare Windows/Mac suportat de PC/laptop, acesta poate fi folosit de indata cu aplicatiile deja uzuale ca Streamlabs, OBS, Twitch Studio, Zoom, Microsoft Teams, Google Meet, Skype, etc.

Microfonul vine cu un brat de sustinere solid si cu un suport anti-vibratii incluse in pachet, cu o functie rapida de Mute iar luminitele RGB sunt bineinteles nelipsite. In functie de ceea ce vrem sa facem, avem doua moduri de functionare din care putem alege – fie modul pentru podcast, fie modul pentru gaming.

Microfonul include si cu un pop filter ce protejeaza de factori perturbatori (cum ar fi interferente ale vantului sau ale respiratiei); acesta foloseste un capacitor cu diafragma de 16mm pentru captarea sunetului si este optimizat pentru vorbit, avand o structura unidirectionala cu captare in patern cardioid – blocand zgomotele nedorite si reducand captarea sunetelor din laterale si din spate.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: