lab501.ro

Review – Optoma NuForce BE6i

Scris de: , in categoria: Periferice, in 30 May, 2017.

Optoma NuForce BE6i

 
Desi un brand necunoscut in Romania pana de curand, NuForce este o companie din California specializata in produse audio high-end. Produsele lor au inceput sa fie comercializate in Europa o data cu achizitionarea companiei in 2014 de catre binecunoscutul producator de proiectoare, Optoma. Dupa achizitie, produsele destinate segmentului high-end au continuat sa fie dezvoltate de compania NuPrime creata de co-fondatorul Jason Lin, in timp ce sub umbrela Optoma NuForce au continuat sa lanseze produse entry-level si mainstream cu un bun raport pret / performanta.

Astazi vom vorbi despre NuForce BE6i, o pereche de casti in-ear Bluetooth considerate de multi ca fiind cele mai bune de pe piata de acest tip. Acestea imprumuta design-ul elegant al modelului anterior BE6, la care se adauga insa o protectie IPX5 pentru apa si transpiratie precum si o autonomie ce poate ajunge acum pana la 8 ore. Constructia din aluminiu precum si suportul pentru codec-uri high-res ca aptX si AAC ar trebuie sa ne ofere rezultate destul de bune. Nu sunt un mare fan al castilor in-ear, totusi NuForce incearca sa-mi schimbe parerea, BE6i venind cu 3 seturi de ear-tips menite sa faca utilizarea lor confortabila pentru toate formele si marimile de urechi.

Spre deosebire de alte produse din segmentul IT, Optoma NuForce BE6i se gasesc la un pret mai mic in Romania decat in celelalte tari din EU sau de peste Ocean. Faptul ca va puteti cumpara o pereche de BE6i pentru 450 lei se datoreaza campaniei agresive de promovare a producatorului in tara noastra, asadar daca aveti in plan o astfel de achizitie nu stati pe ganduri prea mult, pentru ca nu se stie cat timp va mai fi valabila aceasta promotie. Totusi, haideti sa vedem mai intai cum se comporta in teste…
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: