lab501.ro

Redragon Cobra M711 FPS

Scris de: , in categoria: Periferice, in 26 February, 2019.

Constructie

 

Din punct de vedere al constructiei, corpul mouse-ului este imbracat intr-un plastic fin si placut la atingere in timp ce pe ambele laterale gasim un plastic texturat. Pentru o mai buna aderenta, s-a folosit material texturat pentru rotita de scroll iar tastele principale sunt curbate spre centru, astfel incat degetele sa stea comfortabil. Iluminarea RGB este prezenta in 3 zone, mai exact zona logo-ului, a Scroll-ului si a zonei ce urmareste conturul mouse-ului.

Exceptand butoanele standard (Right click, Left click si Scroll), pentru ajustarea DPI-ului si pentru schimbarea iluminarii avem la dispozitie trei taste dispuse in sir indian chiar dupa Scroll. In completarea acestora, mai avem doua butoane amplasate lateral (Forward si Backward) a caror functie poate fi adaptata in functie de necesitati. Asadar, exceptand butonul Left click, din interfata putem personaliza restul de 7 butoane (implicit si Scroll-ul) atribuindu-le functii de la cele de baza si pana la macro-uri.

Pe suprafata de contact a lui Redragon Cobra M711 FPS gasim doua skate-uri din teflon, senzorul PixArt PMW 3360 (pe care il gasim si pe CoolerMaster MasterMouse Pro L, TT eSports Ventus X RGB si chiar Cougar Revenger si Cougar Revenger S) dar si un buton prin intermediul caruia putem schimba intre cele 5 profile predefinite. Cablul este matisat, iar lungimea sa de 1.8m permite suficienta libertate de miscare.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: