lab501.ro

Prezentare – Antlion Audio ModMic Wireless

Scris de: , in categoria: Periferice, in 11 August, 2020.

ModMic Wireless

 
Va povesteam la inceputurile pandemiei despre HyperX QuadCast, un microfon care ofera multiple posibilitati de utilizare, de care am profitat de altfel la maxim in perioada starii de urgenta, cand am socializat de la distanta cu ajutorul microfonului si al webcam-ului.

Si daca HyperX QuadCast era un microfon dedicat in principal streamer-ilor, astazi vom discuta despre un alt tip de microfon, pe care eu personal il vad potrivit pentru cei care utilizeaza headset-uri care ofera o calitate audio exceptionala, adica audiofililor.

De ce spun asta? Ei bine, Antlion Audio ModMic Wireless este un microfon care se conecteaza la PC /notebook / consola cu ajutorul unui dongle USB Bluetooth, putand fi atasat cu ajutorul unei prinderi magnetice de headset-ul preferat. Evident, majoritatea utilizatorilor casnici vor prefera un headset echipat deja cu microfon, in timp ce streamer-ii vor utiliza cel mai probabil un microfon dedicat, cum este QuadCast.

Exista insa si categoria celor care utilizeaza headset-uri gandite pentru auditie muzicala, care pot avea preturi de peste 500-1000 Euro si care in 99,99% din cazuri nu sunt echipate si cu un microfon. Ei bine, daca isi doreau sa si comunice, in timpul unui joc, conferinte sau prezentari, singura optiune disponibila pana acum era achizitia unui microfon clasic, cu fir.

Exact pentru aceasta categorie de utilizatori este gandit ModMic Wireless, un microfon fara fir, detasabil, care poate fi utilizat impreuna cu perechea de casti preferata. Produs de Antlion Audio, o companie fodata in 2011, in Portland, Oregon, de catre James “Jimmy” Console, ModMic Wireless incearca sa ofere un mod rapid si facil de comunicare pentru cei care utilizeaza casti care nu sunt dotate cu microfon.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: