lab501.ro

MSI Vigor GK50 Elite, MSI Vigor WR01 & MSI Clutch GM41

Scris de: , in categoria: Periferice, in 12 April, 2021.

MSI Vigor GK50 Elite

 
Ehehei, dragii mei, iata ca o noua saptamana ne aduce un nou articol si daca 2020 a fost cel mai plin an pana acum pentru noi, 2021 promite sa il intreaca. Pentru ca in 2020 prima perioada a fost ceva mai relaxata, din punct de vedere al volumului de munca, majoritatea oamenilor, inclusiv de la companiile din domeniu, fiind preocupati de altceva. Pe cand in 2021 stim deja cu ce avem de-a face, ne-am obisnuit mental cu situatia actuala, procesul de vaccinare a fost demarat deja de majoritatea tarilor, drept urmare industria merge inainte, indiferent de neplacerile pe care le resimtim fiecare in viata de zi cu zi.

Drept urmare, incepand cu luna Ianuarie am fost pur si simplu bombardati de lansari, de NDA-uri, de noi produse in toate categoriile care fac parte din domeniul nostru, de la marea majoritate a producatorilor. Si adevarul este ca in ultimul an s-au intamplat destul de multe si fiecare segment de piata a primit noi tehnologii, indiferent daca discutam despre procesoare, placi de baza, placi video, carcase, notebook-uri, smartphone-uri sau periferice.

De exemplu, mai multe tipuri de switch-uri si-au facut aparitia in ultimii doi ani decat in decada premergatoare, drept urmare era absolut firesc sa le si vedem integrate in produse noi, nu-i asa? Cum ar fi MSI Vigor GK50 Elite, disponibila in mai multe versiuni, care a ajuns echipata la noi cu switch-uri Kailh Box White. Sau arm-rest-ul dedicat tastaturilor MSI, care poate fi achizitionat separat, denumit MSI Vigor WR01. Si nu in ultimul rand mouse-ul MSI Clutch GM41, care se alatura curentului ultra-light, fara a folosi insa o carcasa perforata.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: