lab501.ro

Endgame Gear XM1r + Endgame Gear MPC890 CORDURA

Scris de: , in categoria: Periferice, in 1 July, 2021.

Endgame Gear

 
Pe cei de la Endgame Gear i-am descoperit pentru prima data in urma cu doi ani, in standul Caseking de la Computex 2019. Practic, alaturi de Noblechairs sau Kolink, Endgame Gear este unul dintre brand-urile Caseking, in acest caz fiind vorba despre periferice de gaming, dedicate atat utilizatorilor casnici, cat si gamerilor profesionisti.

In cei doi ani care au trecut de la lansarea brand-ului, Endgame Gear au lansat trei mousi, mai precis XM1, XM1 RGB si XM1r, o versiune imbunatatita a primului model, 3 serii de mousepads (MPX Cordura, MPC Cordura si MPJ), respectiv un suport pentru cablul mouse-ului – MB1 Mouse Bungee.

Asa cum era de asteptat, avem de-a face cu mousi ultra usori, cu senzori si switch-uri de ultima generatie, cabluri ultra flexibile imbracate in paracord si un design optimizat pentru pro gameri. Ce mi-a atras mie atentia cu adevarat este lipsa iluminarii RGB de pe modelul Endgame Gear XM1r , motiv pentru care am decis ca acesta merita atentia noastra. In fond, nu prea mai vezi asa ceva in zilele noastre, cel putin nu in segmentul mousilor de gaming.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: