lab501.ro

Corsair Katar Pro XT & MM700 RGB Extended

Scris de: , in categoria: Periferice, in 25 February, 2021.

Corsair Katar Pro XT & MM700 RGB Extended

Inca de la lansarea lui Katar Pro Wireless stiam de intentia celor de la Corsair de a continua traditia primului model Katar, oferind un mouse mic, usor, performant si foarte accesibil. Desi a avut o existenta destul de incerta la inceput, modelul cu fir numit Katar Pro a aparut intr-un final pe piata, iar in aceste zile (cel putin, acesta fiind pretul recomandat de producator) poate fi gasit la un pret de 110-120 lei in timp ce modelul wireless vine la 200 lei.

Insa ce ne facem daca avem nevoie de ceva mai multa performanta, dar nu vrem sa platim peste 200lei pe un mouse cu fir? Pai Corsair s-au gandit la noi, lansand astazi pe piata Katar Pro XT, adica un Katar Pro pe steroizi, care vine cu un senzor performant (18.000 DPI), cablu cu invelis Paracord si switch-uri Omron cu tehnologia Quickstrike. Pretul recomandat de Corsair pentru tara noastra este de 200 lei (poate chiar si mai putin in cazul diferitelor promotii), adica un pret excelent pentru tehnologia prezenta in Katar Pro XT.

Cum un mouse nu se poate folosi in conditii optime fara un mouse pad adecvat, am decis testarea lui Katar Pro XT impreuna cu MM700 RGB Extended, care este, asa cum ii spune si numele, un mouse pad RGB cu o suprafata generoasa pentru a gazdui toate perifericele noastre. Cu 3 zone RGB independente, constructie din cauciuc de 4mm  si o dimensiune de 930mm x 400mm, MM700 RGB Extended este un fel de Titanic al mousepad-urilor premium. Haideti mai departe sa vedem specificatiile vedetei noastre de astazi: Katar Pro XT.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: