lab501.ro

Corsair Katar Pro Wireless

Scris de: , in categoria: Periferice, in 2 November, 2020.

Corsair Katar Pro Wireless

La inceputul lunii Octombrie cei de la Corsair au avut parte de o noua lansare, de data aceasta pe parte de periferice. Corsair Katar Pro Wireless si Corsair Katar Pro sunt noile aditii ale portofoliului de periferice, acestea fiind practic un refresh al vechiului Katar ce avea un senzor de 8000 DPI, forma ambidextra, patru butoane customizabile, switch-uri Omron si un raport pret / performanta imbatabil.

Diferentele principale intre Katar Pro Wireless si Katar Pro au legatura cu greutatea acestora – 96g (este wireless si functioneaza cu o baterie AA) vs 69g, cu performanta senzorului optic – 10.000 DPI vs 12.400DPI, cu zona de iluminare mult mai prezenta pe Katar Pro in zona rotitei de scroll dar si cu disponibilitatea acestora – Katar Pro este disponibil doar in anumite regiuni, in timp ce Katar Pro Wireless este deja prezent pe piata din Romania, iar pretul de comercializare este in jur de 300 lei.

O alta diferenta, poate cea mai importanta, este faptul ca modelul Corsair Katar Pro Wireless este un mouse fara fir, care poate functiona atat folosind conexiunea Bluetooth prezenta pe sistemul nostru, cat si cu ajutorul dongle-ului WiFi prezent in pachet. Acesta din urma foloseste tehnologia proprietara Slipstream Wireless care beneficieaza de IFS (Intelligent Frequency Shift) pentru transmisia fara intreruperi (sub 1ms), astfel incat mouse-ul beneficiaza de un semnal puternic pana la 10m de dongle. Deoarece Katar Pro Wireless nu are iluminare RGB, acesta poate fi alimentat cu o singura baterie AA si are o autonomie de pana la 135 ore.

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: