lab501.ro

D-Link 826L – Cloud Router

Scris de: , in categoria: Gadget, Retelistica, in 3 October, 2012.

D-Link 826L – Cloud Router

 

A sosit dragilor momentul in care vom testa cel de-al doilea router de pana acum. Cine este inculpatul v-ati lamurit deja din titlu, asa ca nu e nicio surpriza din acest punct de vedere. D-Link 826L este pozitionat in zona high-end a line-up-ului bine-cunoscutului producator de echipamente de retelistica. Ce are atat de special vom vedea pe parcursul acestui review, pentru inceput pot spune doar ca 826L face parte din seria de Cloud-Router-e, ceea ce ii ofera o serie de facilitati interesante.

Alegerea unui router este destul de importanta in momentul in care va configurati infrastructura de retea de acasa, fiind device-ul ce va inter-conecta toate dispozitivele ce necesita conexiune la Internet. In afara de testele de performanta si range, relevante pentru cei ce au nevoie de coverage intr-un spatiu generos si mai putin relevante pentru cei care au nevoie de acoperire intr-un apartament de bloc, cred ca deja focus-ul cumparatorilor se indreapta catre ce feature-uri are un router si cam cat de mult poate simplifica viata. Iar asta nu e usor de obtinut, dat fiind numarul in crestere de dispozitive care necesita conexiune la Internet. In curand vom conecta la vastul www si toaster-ul sau filtrul de cafea, asta avand in vedere ca frigidere cu WiFi sunt deja disponibile pe piata.

Comentarii

4 comentarii la: D-Link 826L – Cloud Router

  1. O intrebare doar, cumva serviciul mydlink e esential pentru configurarea (locala) a router-ului? Si ce spun termenii de utilizare in legatura cu transferul materialelor pornografice folosind acest aparat? Pentru ca o anumita companie concurenta (ahem, ahem, Cisco, ahem) a avut probleme in aceste privinte.

  2. adi a scris pe:

    De ce nu faceti un test si la ASUS RT-N56U. Multi nu stiu dar e cel mai performant router pentru acasa dual-band. Nu am vazut nici un test. Asusul il face praf pe d-link-ul asta chiar daca e mai vechi.

  3. danc a scris pe:

    Nu ai specificat unitatile de masura in grafice, nu ai testat viteza LAN-LAN, WAN-LAN, nu ai testat viteza USB, nu specifici multi parametrii ai acestui aparat care nu apar in specificatiile de baza. Nu ne intereseaza evidentul ci parerile emise in urma unui review. Poti rectifica te rog?

  4. Victor a scris pe:

    Pretul a scazut la 360 Lei.

Lasa-ne un comentariu: