lab501.ro

IDF 2012 – Noile tablete cu Clover Trail si Windows 8 sunt aici

Scris de: , in categoria: Stiri, in 12 September, 2012.

Tabletele cu procesoare Intel Atom vor deveni mult mai interesante dupa lansarea modelelor bazate pe Clover Trail si ruland Windows 8. Cele mai interesante modele au fost prezente bineinteles la IDF 2012, 3 din 4 fiind cu tastatura detasabila. Primul producator prezent la apel este ASUS cu modelul Vivo Tab:

 

Cel de-al doilea model prezentat este Acer Iconia W510 care vizeaza mai mult segmentul sensibil la factorul pret judecand dupa finisajele un pic cam plasticoase pentru gustul meu.

ThinkPad2 de la Lenovo este o tableta dedicata mai mult segmentului bussiness (de exemplu in spitale pentru vizionarea rapida a ecografiilor, EKG, etc) care vine in schimb fara tastatura.

De departe cea mai interesanta tableta prezenta aici este HP Envy x2, ce beneficiaza de o constructie integrala din aluminiu, ecran IPS de 11″, NFC, precum si de un design foarte elegant. Dovada sta si faptul ca a trebuit sa stau la coada ca sa o pozez.

 

Toate tabletele prezentate mai devreme vor fi bazate pe procesoare cu 2 nuclee si 4 fire de executie Intel Atom din familia Clover Trail. Anul viitor tabletele vor putea fi echipate cu urmasul Clover Trail, denumit Bay Trail fabricat pe 22nm si care va avea imbunatatire masiva atat in ceea ce priveste consumul cat si in ceea ce priveste performanta.

Comentarii

Un comentariu la: IDF 2012 – Noile tablete cu Clover Trail si Windows 8 sunt aici

  1. Ciupearca a scris pe:

    se pare ca magnatul Intel este de neoprit…mai intai in telefonia mobila iar acum in lumea tabletelor…INTEL e de neoprit

Lasa-ne un comentariu: