lab501.ro

Review Shuttle XPC NC01U Barebone

Scris de: , in categoria: Featured, Gadget, in 30 September, 2015.

Shuttle XPC NC01U

 
Va povesteam prin Iunie despre Shuttle XH97V, un barebone bazat pe chipset-ul H97, care accepta procesoare din gama Haswell. Nu a trecut foarte mult timp si am primit la review ceva si mai mic decat XH97V. Tot un barebone, dar bazat pe alta serie de procesoare si nu in ultimul rand intr-un alt form factor – de unde si decizia de a il publica pe NEXT, pe principiul ” daca ii pot pune eu procesor e PC, daca il are deja lipit e gadget”…

Shuttle XPC NC01U este un NUC produs de Shuttle si face parte din noua generatie de NUC-uri bazate pe procesoare din familia Broadwell-U. In acest caz, procesorul este lipit pe placa de baza iar singurele componente care nu sunt incluse sunt memoria RAM si stocarea. Spre deosebire de XH97V, care intra la categoria miniPC, Shuttle XPC NC01U este mai degraba un micro PC, iar treaba noastra este sa vedem cum se comporta in diverse situatii si carui tip de utilizatori i se adreseaza.

Desigur, nu este prima oara cand testam un micro PC, nume precum GIGABYTE Brix Projector, ECS Liva sau Intel Compute Stick fiind binecunoscute cititorilor nostrii. Totusi, Shuttle XPC NC01U face parte dintr-o alta categorie de pret si performanta decat Liva sau Compute Stick, fiind mai aproape de Brix din punct de vedere al performantei. Prin urmare, haideti sa vedem ce componente ascunde, cum arata si bineinteles ce rezultate obtine in suita noastra de teste. Sa trecem la treaba!

 
Intro

Comentarii

5 comentarii la: Review Shuttle XPC NC01U Barebone

 1. Ncmihai a scris pe:

  @Monstru nu imi vine sa cred tu ai folosit in teste windows 10!

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Oameni suntem…mai gresim si noi :)

 3. Ncmihai a scris pe:

  Ia spune nu aveai ce face sau ce?
  Incerc sa ma inscriu pt intalnire, nu stiu ce are, dar daca merge aduci si un litru de bere fara alcool?

 4. Monstru Post author a scris pe:

  Participarea la aceste intalniri este un privilegiu, nu un drept. Vrei sa aduc eu bere fara alcool, serios?

 5. Ncmihai a scris pe:

  Scuze, am zis la gluma…
  Daca vin iau o sticla de neumarkt si o umplu cu pepsi!

Lasa-ne un comentariu: