lab501.ro

Review – Synology DS216j & DS216+II

Scris de: , in categoria: Gadget, Retelistica, in 8 September, 2017.

DS216+II: Constructie si dotari

 
Asemeni modelului precedent, unitatea in sine este protejata in timpul transportului prin bucati de polistiren in timp ce unitatea de alimentare si cablul de retea sunt ambalate intr-o cutie de carton de mici dimensiuni.

Pe partea frontala gasim LED-urile de stare, un port USB 3.0, butonul de copiere USB cat si butonul de Power. Pe partea din spate a unitatii sunt dispuse doua porturi USB 2.0, un port dedicat cablului de retea, butonul de Reset, un port eSATA, portul ce permite securizarea unitatii cat si conectorul de alimentare.

Si in acest caz logo-ul perforat Synology aflat pe lateralele NAS-ului impreuna cu spatiul dintre panoul frontal si corp permit aerisirea interiorului in timp ce ventilatorul de 92cm amplasat pe partea din spate elimina aerul cald din interior.

Datorita sistemului de fixare tool-less, unitatile de 3.5″ se monteaza usor, odata ce desprindem masca frontala si tragem de sertarele alocate fiecarei unitati. Vibratiile transmise de HDD-uri sunt atenuate datorita orificiilor cauciucate cu care este dotat fiecare sertar.
 

Comentarii

2 comentarii la: Review – Synology DS216j & DS216+II

  1. Liviu Tanase a scris pe:

    Ceva mycloud / mirror de la WD nu testati ? Sunt curios … sa iau niste recertified … sunt ieftine … si cred ca si bune ..

  2. http://next.lab501.ro/gadget/western-digital-my-cloud-ex4-8tb-nas-review

Lasa-ne un comentariu: