lab501.ro

Review – Synology DS216j & DS216+II

Scris de: , in categoria: Gadget, Retelistica, in 8 September, 2017.

DS216j: Constructie si dotari

 
Avand in vedere ca NAS-ul nostru este dotat cu 2 bay-uri, dimensiunile sale, cat si cele ale cutiei de carton in care acesta este livrat, sunt destul de reduse. Unitatea in sine este protejata prin doua bucati de polistiren si ambalata intr-un sac de plastic, in timp ce cablul de alimentare impreuna cu cablul de retea se gasesc intr-un ambalaj de carton separat.
 


 
Daca pe partea partea frontala a NAS-ului gasim LED-urile de stare si butonul de Power, pe partea din spate gasim doua porturi USB 3.0, butonul de Reset, portul aferent cablului de retea , portul de alimentare cat si un port ce permite securizarea unitatii.

Atat panoul frontal cat si logo-ul Synology perforat pe ambele laterale ale unitatii isi aduc aportul in ceea ce priveste air-flow-ul in timp ce ventilatorul de 92 cm aflat pe partea din spate se ocupa cu eliminarea aerului cald din interior. Picioarele cauciucate pentru care s-a optat vor proteja orice suprafata astfel incat nu va trebui sa ne facem prea multe griji in privinta amplasarii lui.

Prin inlaturarea celor doua suruburi thumbscrews aflate pe partea din spate si prin culisarea partii laterale a carcasei vom ajunge in interiorul unitatii. Din fericire intre HDD-uri si sasiu avem prevazute orificii cauciucate ce vor absorbi vibratiile cauzate de unitatile de 3.5″.
 

Comentarii

2 comentarii la: Review – Synology DS216j & DS216+II

  1. Liviu Tanase a scris pe:

    Ceva mycloud / mirror de la WD nu testati ? Sunt curios … sa iau niste recertified … sunt ieftine … si cred ca si bune ..

  2. http://next.lab501.ro/gadget/western-digital-my-cloud-ex4-8tb-nas-review

Lasa-ne un comentariu: