lab501.ro

Review – Netgear ReadyNAS 526X + Seagate IronWolf Pro

Scris de: , in categoria: Featured, Retelistica, in 27 June, 2017.

Performanta

 
Netgear ReadyNAS 526X reuseste sa intreaca performantele lui Thecus N5810, devenind cel mai puternic NAS testat de noi pana in momentul de fata. Desigur, acest aspect este firesc, N5810 fiind de 2 ori mai accesibil decat Netgear ReadyNAS 526X, hard-disk-urile utilizate de noi fiind de asemenea mai noi. Cu toate acestea, ambele obtin performante care se situeaza la nivelul maxim de saturatie al retelei Gigabit, diferenta de pret fiind justificata prin numarul de hard-disk-uri mai mare pe care Netgear ReadyNAS 526X le poate gazdui, optiunile software oferite de acesta si componentele de ultima generatie utilizate. Cu alte cuvinte, nu putem masura performanta unui NAS strict prin prisma vitezelor de transfer.

Chiar si asa, performantele de care Netgear ReadyNAS 526X da dovada sunt impresionante si acelasi lucru il putem spune si despre regimul termic si acustic. Astfel, temperatura sistemului in sarcina maxima nu a depasit 46 oC, in timp ce nivelul de zgomot este foarte bun pentru un astfel de dispozitiv – doar 42.1 dB. Cu toate acestea, ne putem astepta la temperaturi ceva mai mari si implicit la o viteza de rotatie a ventilatorului ceva mai ridicata in momentul in care populam toate bay-urile cu hard-disk-uri.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Netgear ReadyNAS 526X + Seagate IronWolf Pro

  1. Excelent! sunt incantat ca citesc un alt articol dedicat NAS-urilor și cu atât mai mult sa aflu ca vor urma și altele…

Lasa-ne un comentariu: