lab501.ro

Review – HyperX Cloud Flight

Scris de: , in categoria: Featured, Periferice, in 8 January, 2018.

Teste si concluzii

 
Am folosit aceeasi metodologie pe care am pus-o la punct in cazul modelului HyperX Cloud Revolver, adica am testat castile pe 4 sisteme – doua mai vechi, cu placa de sunet integrata Realtek ALC 887, respectiv 898, o platforma Z170 dotata cu un chipset audio Realtek ALC 1150 si o platforma dotata cu o solutie audio Creative Sound Blaster ZxRi, precum si pe doua telefoane, Allview X2 Xtreme si Samsung Galaxy S7.

Am testat castile ascultand melodii in format FLAC, MP3 128 Kbps si pe YouTube. Am ascultat Pink Floyd – Wish you were here, Rammstein – Ich tu dir weh, Parazitii – Probleme de mandibula, Prodigy – Molotov Bitch, Dimmu Borgir – Mourning Palace si Johann Strauss – Wiener Waltz. Apoi am ascultat o serie de sample-uri – sunete cu frecvente de la 10 Hz la 22KHz, sweep-uri pe intreaga plaja de frecventa, teste de spatialitate, s.a.m.d.

Pe partea de gaming, am incercat castile in World Of Tanks, Titanfall 2 si Mortal Kombat X. Nu in ultimul rand, am inregistrat mai multe sample-uri schimband setarile microfonului, am initiat apeluri pe Skype si am utilizat headset-ul pe post de hands-free impreuna cu telefoanele mobile.

Fiind vorba despre un teritoriu nou, eram curios cum se vor comporta HyperX Cloud Flight, mai ales in mod wireless (in fond, pentru asta au fost gandite). Asteptarile nu mi-au fost inselate, deoarece am descoperit in HyperX Cloud Flight un headset echilibrat, cu un sunet placut si puternic, lipsit de tarele des intalnite in cazul altor modele gandite pentru jocuri, cum ar fi redarea exagerata a frecventelor joase.

Desigur, nu avem parte de acelasi soundstage ca in cazul excelentelor Revolver, insa per total sunetul este echilibrat, separatia intre frecvente este clara, bass-ul este puternic fara a fi exagerat, mediile si inaltele sunt reproduse corect si nu am intalnit distorsiuni chiar si in cele mai dure teste.

Evident, audiofilii vor prefera intotdeuna o pereche de casti dedicate, cu un raspuns in frecventa cat mai bun si nu in ultimul rand… dotate cu cablu. Pe de alta parte, pentru gameri libertatea de miscare chiar conteaza, iar o pereche de casti wireless pot spori semnificativ confortul in utilizare. Iar in cazul in care avem de-a face cu un headset bine gandit, care se aseaza firesc pe cap si care ofera acces rapid la functiile importante (volum stanga, mute mic dreapta), s-ar putea sa descoperiti un nou nivel de libertate de miscare in fata PC-ului, asa cum am facut-o si eu.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – HyperX Cloud Flight

Lasa-ne un comentariu: