lab501.ro

Review – 1MORE Spearhead VRX Gaming Headset

Scris de: , in categoria: Featured, Periferice, in 4 September, 2018.

Constructie si dotari

 
Daca vedem castile pentru prima oara, fara sa fi vazut inainte ambalajul sau specificatiile, am fi inclinati sa credem ca avem de-a face cu un nou headset dedicat audiofililor, 1MORE Spearhead VRX avand un design sobru, in care metalul head-band-ului se imbina in mod placut cu nuantele inchise ale incintelor acustice, respectiv ale insertiei care permite ajustarea castilor pe cap. Parca nici nu v-ar veni sa credeti daca v-as spune ca aceste casti sunt gandite pentru gameri si se pot chiar lauda cu includerea iluminarii RGB in lista de dotari, nu-i asa?

Desigur, bunul gust nu dispare chiar atat de usor, prin urmare iluminarea se rezuma la conturul incintelor, logo-ul 1More, respectiv bratul microfonului, complementand in mod discret imaginea castilor, fara sa ne agaseze vizual, ca in cazul altor modele, 1MORE Spearhead VRX fiind un headset elegant, chiar si cu iluminarea pornita.

Dincolo de aspect insa, castile puncteaza din plin la capitolul ergonomie, atat datorita greutatii reduse (324g), cat si datorita materialelor utilizate in constructie. Astfel, incintele sunt ceva mai generos dimensionate fata de modelul over-ear testat anterior, chiar si urecheatii ca mine facand parte din publicul tinta, in timp ce materialul utilizat pentru captusirea lor este cat se poate de moale si placut la atingere.

Bratul microfonului este extensibil, fiind gazduit de tubul care conecteaza incintele de headband in momentul in care nu utilizam microfonul. Un aspect inedit este pozitionarea microfonului in interior, bratul extensibil fiind practic un simplu canal acustic, care concentreaza sunetul in directia microfonului.

Cel de-al doilea microfon, dedicat anularii zgomotelor din mediul ambient, este pozitionat pe latura opusa a aceluiasi tub, tehnologia noise cancelling functionand ireprosabil. Pe latura din spate a incintei pe care este pozitionat microfonul (incinta stanga), este dispus butonul Mute Mic, dar si rotita pentru volum, care are functie dubla – daca o apasam vom regla intensitatea vibratiilor. Sub aceasta gasim conectorii micro USB, respectiv 3.5mm jack.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: