lab501.ro

Review – 1MORE Spearhead VRX Gaming Headset

Scris de: , in categoria: Featured, Periferice, in 4 September, 2018.

Specificatii

 

 1MORE Spearhead VRX
TipWired (USB / 3.5)
Difuzoare50mm, grafen
Impedanta32 Ohm
Sensibilitate103dB
Frecventa20 - 20.000 Hz
MicrofonDa, retractabil
Noise cancelling
Conectivitate3.5mm
USB
ControlVolum, vibratii, microfon
Greutate324 g
Pret209 Euro

 

Din punct de vedere hardware, avem de-a face cu un headset echipat cu doua difuzoare de 50mm, construite din grafen, cu o impedanta de 32 Ohm, o sensibilitate de 103dB si un raspuns in frecventa specificat cuprins intre 20 si 20000 Hz. Fiind vorba despre un headset de gaming, gasim in lista de dotari un microfon retractabil, care utilizeaza tehnologia ENC (Environmental Noise Cancellation), in tandem cu un al doilea microfon dedicat captarii zgomotelor ambientale si anularii acestora.

1MORE Spearhead VRX sunt echipate cu butoane de control pentru volum, vibratii si microfon, butoanele fiind dispuse pe incinta stanga. Pentru a beneficia de efectele software (3D Audio, head tracking), va trebui sa conectam castile la PC cu ajutorul cablului USB->microUSB inclus in pachet. Pentru auditie muzicala din alte surse (DAC, telefon, etc), avem la dispozitie un al doilea cablu jack/jack (3.5mm), in aceste conditii castile functionand ca un headset stereo clasic.

1MORE Spearhead VRX sunt varf de gama in momentul de fata, fiind comercializate pentru ~ 209 Euro. Castile sunt deja disponibile in magazine, iar utilizatorii din Romania le pot comanda de pe Amazon DE (link-ul anterior) sau UK.

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: