lab501.ro

Review – 1MORE Dual Driver BT ANC In-Ear Headphones E1004BA

Scris de: , in categoria: Featured, Periferice, in 24 January, 2019.

Prezentare

 
Atat pachetul, cat si continutul acestuia, se aseamana destul de mult cu ceea ce am vazut in cazul lui 1MORE Triple Driver BT In-Ear Headphones. In pachet gasim o punguta din plastic pentru transport, manualul utilizatorului, precum si 4 cupe din cauciuc pentru urechi, de diferite dimensiuni (5 daca o includem si pe cea montata deja pe casti), respectiv 3 cupe din spuma.

De aceasta data insa, in pachet gasim si un cablu USB Type-C -> Jack 3.5mm, pentru momentul in care dorim sa utilizam headset-ul in modul wired, precum si un adaptor la conectorul dual-jack utilizat in marea majoritate a avioanelor.

Pentru a sustine acumulatorul, chipset-ul Bluetooth si butoanele de control, 1MORE Dual Driver BT ANC sunt alcatuite din doua parti. Astfel, in jurul gatului avem de-a face cu o banda flexibila din cauciuc usor, placut la atingere, in capete fiind dispuse doua incinte metalice.

Pe incinta stanga gasim butoanele de control, utilizatorii putand opri sau porni redarea audio, putand alege urmatoarea piesa, sau piesa anterioara, putand initializa sau respinge apelurile, putand activa cele doua trepte de ANC, respectiv putand controla volumul. Tot aici gasim si conectorul USB Type-C. Din cele doua capete metalice pornesc cablurile castilor, acestea avand incinte construite din aluminiu si cate trei driveri pentru fiecare ureche.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: