lab501.ro

Ravcore Cyclone & Ravcore Javelin

Scris de: , in categoria: Featured, Periferice, in 16 July, 2017.

Constructie

 
Ravcore Cyclone este alcatuit din doua parti – scheletul metalic, solid, respectiv carcasa din plastic teflonat, placut la atingere. Rotita de scroll, scurta si groasa, este putin cam “clicky” pentru gustul meu, insa cele doua butoane principale se simt asa cum ar trebui, ceea ce ma duce cu gandul la switch-uri Omron. In spatele rotitei este dispus butonul cu ajutorul caruia putem schimba sensibilitatea, in timp ce butoanele “macro” sunt dispuse pe latura stanga, deasupra thumb rest-ului.

Pe langa logo-ul iluminat, rotita de scroll si liniile laterale, Ravcore Cyclone este dotat cu led-uri si pe latura din spate, acesta aratand destul de ieftin stinse, producand insa un backlight destul de interesant in timpul functionarii. Desi are un design usor futurist, curbura spatelui este optima pentru mine, prin urmare m-am obisnuit cu el imediat ce l-am conectat la PC.

Este adevarat, primele loturi de Avago 9800 aveau probleme serioase cu acceleratia, insa producatorul a rezolvat intre timp acest lucru printr-un update de firmware, prin urmare Ravcore Cyclone se comporta bine in practica, miscarea curosorului fiind precisa si cursiva. De asemenea, greutatea ceva mai mare reprezinta un plus din punctul meu de vedere, dar asta depinde de gust, unii utilizatori preferand un mouse semnificativ mai usor.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: