lab501.ro

Anatomia tehnica a unei excursii – Taiwan 2018

Scris de: , in categoria: Featured, Foto, Smartphone, in 19 June, 2018.

Longshan Temple

 
O alta atractie spectaculoasa pentru turistii de pe intreg mapamondul este reprezentata de nenumaratele temple care pot fi intalnite in Taipei, cel mai faimos fiind Longshan Temple, din districtul Wanhua. Construit in urma cu 280 de ani de colonistii din Fujian, acesta este un bun exemplu de arhitectura traditionala chinezeasca, vizitarea sa fiind o adevarata experienta.

Mai mult decat atat, in vecinatatea sa se afla si un night market ceva mai traditional, dar si celebra snake alley, unde puteti incerca o varietate intreaga de produse culinare din sarpe, cel mai faimos fiind supa de sarpe.

 

Huawei P20

Huawei P20

Huawei P20

Huawei P20

Huawei P20

Huawei P20

Huawei P20

Huawei P20

Comentarii

2 comentarii la: Anatomia tehnica a unei excursii – Taiwan 2018

  1. Dragos a scris pe:

    Mulțumesc pentru o lectură ce a venit la fix la un drum neprevăzut. Îmi e dor de Taiwan, sunt 10 ani de când am fost, dar datorită vouă m-am simțit iar acolo, și în plus am vizitat virtual locuri pe care nu le-am văzut în 2008. Ah, da, și am început să studiez piața pentru Mate 9 :) Bine scris, așa cum a fost și cel din Africa.

  2. Mihai a scris pe:

    Cand maiestria condeiului se imbina cu mana sigur si ochiul ager, se nasc astfel de bijuterii. Este ciudat ca am inceput sa caut bilete de avion pentru Taiwan si oferte pentru P20?

Lasa-ne un comentariu: