lab501.ro

Anatomia tehnica a unei excursii – Taiwan 2018

Scris de: , in categoria: Featured, Foto, Smartphone, in 19 June, 2018.

Computex

 
Asa cum am mentionat si in introducerea acestui articol, principalul scop al acestei calatorii a fost Computex-ul, despre care ati putut citi deja clasicele materiale LAB501. Inaugurat in 1981, sub denumirea Taipei Computer Show, Computex este in momentul de fata una dintre cele mai mari expozitii IT din lume, fiind cea mai mare expozitie de acest gen organizata pe continentul eurasiatic. Maoritatea materialelor publicate de noi de la Computex contin fotografii realizate cu Huawei Mate 9, cu cateva exceptii (de exemplu conferinta AMD) prezentate de Gabi cu Huawei P20.

Marea diferenta fata de anii trecuti, in care in rucsacul tehnic trona un DSLR, 2-3 obiective si cativa acumulatori de rezerva, este posibilitatea de a acoperi un astfel de eveniment cu ajutorul unui smartphone, posibilitate oferita de progresul tehnologic la care am asistat in ultimii ani. Combinand acest aspect cu prezenta unor notebook-uri subtiri, usoare dar foarte puternice in arsenalul nostru tehnic, putem spune ca greutatea rucsacului pe care fiecare redactor il poarta in fiecare zi in spate la Computex a scazut considerabil, aspect care pe noi nu poate decat sa ne bucure, in conditiile in care in fiecare zi am mers peste 20000 de pasi cu rucsacul in spate, pe parcursul a mai bine de 7-8 ore pe zi.

 

Huawei Mate 9

Huawei Mate 9

Huawei Mate 9


 

Comentarii

2 comentarii la: Anatomia tehnica a unei excursii – Taiwan 2018

  1. Dragos a scris pe:

    Mulțumesc pentru o lectură ce a venit la fix la un drum neprevăzut. Îmi e dor de Taiwan, sunt 10 ani de când am fost, dar datorită vouă m-am simțit iar acolo, și în plus am vizitat virtual locuri pe care nu le-am văzut în 2008. Ah, da, și am început să studiez piața pentru Mate 9 :) Bine scris, așa cum a fost și cel din Africa.

  2. Mihai a scris pe:

    Cand maiestria condeiului se imbina cu mana sigur si ochiul ager, se nasc astfel de bijuterii. Este ciudat ca am inceput sa caut bilete de avion pentru Taiwan si oferte pentru P20?

Lasa-ne un comentariu: