lab501.ro

Anatomia tehnica a unei excursii – Taiwan 2018

Scris de: , in categoria: Featured, Foto, Smartphone, in 19 June, 2018.

Redactare si alimentare

 
Daca anul trecut echipa LAB501 prezenta la fata locului a fost alcatuita din Matose si Bella, anul acesta echipa a fost alcatuita din subsemnatul si Gabi, fiecare avand in posesie un arsenal tehnic minimalist, dar puternic. Astfel, in rucsacul Gabrielei si-au gasit locul puternicul, dar elegantul, Lenovo Yoga Y920, un powerbank TP-Link cu o capacitate de 6700 mAh si un adaptor universal pentru priza.

Eu am utilizat un notebook Lenovo Yoga 720, un powerbank InWin 904 cu o capacitate de 12000 mAh si un adaptor universal la priza. In mod normal toate hotelurile care se respecta ofera si prize de tip european, insa in momentul in care ai de incarcat mai multe dispozitive ( doua notebook-uri si doua smartphone-uri) este recomandat sa nu uiti acasa adaptoarele, pentru a putea utiliza toate prizele din camera.

 

Comentarii

2 comentarii la: Anatomia tehnica a unei excursii – Taiwan 2018

  1. Dragos a scris pe:

    Mulțumesc pentru o lectură ce a venit la fix la un drum neprevăzut. Îmi e dor de Taiwan, sunt 10 ani de când am fost, dar datorită vouă m-am simțit iar acolo, și în plus am vizitat virtual locuri pe care nu le-am văzut în 2008. Ah, da, și am început să studiez piața pentru Mate 9 :) Bine scris, așa cum a fost și cel din Africa.

  2. Mihai a scris pe:

    Cand maiestria condeiului se imbina cu mana sigur si ochiul ager, se nasc astfel de bijuterii. Este ciudat ca am inceput sa caut bilete de avion pentru Taiwan si oferte pentru P20?

Lasa-ne un comentariu: