lab501.ro

Review – GSkill Ripjaws KM780 RGB & GSkill Ripjaws MX780

Scris de: , in categoria: Featured, Gadget, Periferice, in 20 October, 2015.

Layout

 
Layout-ul este clasic pentru o tastatura de gaming. Astfel, in stanga gasim cele 6 taste Macro, iar deasupra lor gasim tastele pentru profile. GSkill Ripjaws KM780 RGB poate memora trei profile, care se pastreaza chiar daca utilizam apoi tastatura pe alt PC. Urmeaza apoi trei taste utile, mai precis tasta care blocheaza tasta Windows, tasta care permite ajustarea intensitatii iluminarii respectiv inchiderea acesteia precum si un timer, care va atrage atentia utilizatorului cu ajutorul iluminarii tastaturii.

In partea din dreapta gasim tastele multimedia, adica 5 taste si o rotita metalica pentru ajustarea volumului. Am apreciat faptul ca sub acestea gasim si un display luminos care ne indica nivelul volumului, un aspect util dupa parerea mea. Pe latura din spate a tastaturii gasim cei trei conectori (USB, audio i/o) precum si un buton cu ajutorul caruia putem seta modul de functionare – maximum 6 taste apasate simultan sau NKRO, adica indiferent cate taste am apasa simultan toate apasarile vor fi procesate de tastatura.

Pe partea superioara a tastaturii putem atasa cutia cu accesorii barei cu profil cilindric. Personal nu consider asta a fi o functie utila pentru ca nu imi inchipui ca va folosi cineva tastatura asa, doar pentru a schimba tastele de gaming in momentul in care are nevoie. In cutie gasim 10 taste de gaming de culoare rosie, dintre care 6 au o textura diferita fata de tastele normale iar tastele WASD au un profi accentuat inclinat. Probabil ca nu ma regasesc in grupul tinta pentru ca mie personal mi s-au parut incomode aceste taste.

 
KM780-Layout-01

KM780-Layout-02

KM780-Layout-03

KM780-Layout-04

KM780-Layout-06

KM780-Layout-07

KM780-Constructie-10

KM780-Constructie-11

Comentarii

3 comentarii la: Review – GSkill Ripjaws KM780 RGB & GSkill Ripjaws MX780

  1. Bugsy004 a scris pe:

    Nu ai spus sau nu am găsit ce preț au perifericele. Oricum interesante jucăriile. :)

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Pretul tastaturii e trecut in specs – 169.99 USD. Mouse-ul costa 74.99 USD.

  3. XO a scris pe:

    placut articol :) GSkill Ripjaws KM780 RGB are elemente de finisaje/design, inspirate de la CORSAIR K70 RGB

Lasa-ne un comentariu: