lab501.ro

NEXT LAB501 & Nvidia December Games Give-away

Scris de: , in categoria: Stiri, in 6 December, 2012.

Ho, ho, ho, dragii Monstrului!!! Iata ca luna Decembrie a venit si asa cum stim cu totii Decembrie este luna cadourilor! Prin urmare, asteptati-va la o serie intreaga de concursuri, atat pe LAB cat si pe NEXT, Forum si Facebook. Pregatim o avalansa intreaga de premii pentru voi, atat de multe incat ma ia durerea de cap numai cand ma gandesc cata treaba vom avea noi cu aceste concursuri. Prin urmare fiti pe faza, pentru ca avem multe premii interesante pentru voi.

Deschidem sezonul de cadouri cu un give-away masiv organizat de LAB501 impreuna cu Nvidia, pentru gamerii care nu vor sa se plictiseasca de Craciun sau de anul nou. Prin urmare, daca tot a fost Mos Nicolae, azi-noapte am demarat prima etapa din NEXT LAB501 & Nvidia December Games Give-away. Mosul a venit la copii cuminti care au fost primii pe forum azi de dimineata, ca sa isi verifice ghetutele. Primii copii cuminti au gasit in ghetute cate o licenta de Torchlight!

Pentru cei mai somnorosi, care nu si-au verificat ghetutele la prima ora, avem etapa a doua. Astfel, daca intrati pe pagina noastra de Facebook, ii dati like, apoi dati like & share imaginii postate acolo, puteti fi unul dintre fericitii castgatori ai unei licente Assasin’s Creed 3. Pentru aceasta etapa am alocat nu mai putin de 5 licente, deci ar fi bine sa va incercati norocul.

Nu in ultimul rand, mai avem pentru voi cateva etape in care vom da licente de Torchlight, Assasin’s Creed 3 si Borderlands 2, deci fiti pe faza, NEXT LAB501 & Nvidia December Games Give-away de-abia a inceput. A…si v-ati prins nu? Este vorba de primul concurs din aceasta luna, din cele …hmm… multe… pe care vi le-am pregatit.

Asa ca nu mai stati pe ganduri, fiti pe faza si pregatiti-va sa primiti tone de cadouri.

Ho, ho, ho!!!
 

Comentarii

Un comentariu la: NEXT LAB501 & Nvidia December Games Give-away

  1. Veronica a scris pe:

    Mos Craciun te rog foarte frumos sa imi aduci mie acest telefon.

Lasa-ne un comentariu: