lab501.ro

Mobile World Congress – Barcelona

Scris de: , in categoria: Stiri, in 24 February, 2014.

Mobile World Congress

 
Cititorii hard-core LAB501 sunt la curent cu faptul ca desi nu suntem cei mai vechi pe piata, suntem publicatia hardware din Romania care a acoperit de cele mai multe ori cele mai importante show-uri IT din lume. De la traditionalul CeBIT pana la indepartatul Computex, trecand prin clasicul IDF, membrii echipei LAB501 au fost intotdeuna prezenti la fata locului pentru a va surprinde cu cele mai fierbinti stiri din domeniu, cu exclusivitati si premiere mondiale in adevaratul sens al cuvantului.

Probabil ca multi dintre voi nici nu isi dau seama de cantitatea de materiale pe care am produs-o de-a lungul timpului datorita acestor evenimente. De exemplu, de la CeBIT am scris pana acum aproximativ 200 de materiale (stiri si editoriale), in cei 5 ani de zile in care am fost clienti fideli ai evenimentului. Nici Computex-ul nu a fost uitat, aproximativ 100 de materiale scrise stand marturie a prezentei noastre active la acest exotic targ de IT. Fiind un eveniment business dedicat unui singur producator, IDF-ul s-a regasit in aproximativ 30 de materiale, insa putem spune ca au fost materiale destul de importante (de exemplul primele imagini cu Haswell de acolo le-ati putut vedea).

Peste 300 de stiri si editoriale, sute de produse noi, cateva zeci de premiere la momentul respectiv… Pentru un site care nu publica stiri in general, cred ca stam destul de bine la capitolul evenimente IT. Ei bine, anul acesta a trebuit sa luam o decizie importanta. CeBIT-ul, show-ul nostru IT de suflet, s-a transformat intr-un eveniment business to business. Si oricat de mult am indragi clasicul show IT din Hannovra, ne-am gandit ca anul acesta sa va prezentam un eveniment la care noi nu am mai participat pana acum, mai precis Mobile World Congress, unul dintre cele mai importante show-uri IT&C (mobile) din lume.

Organizat pana in 2006 la Cannes, sub denumirea 3GSM World, MWC-ul s-a mutat in ultimii ani in Barcelona si reuneste sub acoperisul Fira Grand Via aproximativ 70000 de vizitatori din 200 de tari. Anul acesta vom avea placerea sa discutam la MWC cu reprezentanti Intel, Samsung, Nokia, HTC, Nvidia, Futuremark si multi, multi altii care isi vor prezenta acolo cele mai noi produse si solutii.

Prin urmare, in perioada 24-27 Februarie, va invit sa aruncati zilnic un ochi pe NEXT LAB501. Eu si Matei vom incerca sa va tinem la curent cu cele mai importante lansari (cea a lui S5 fiind una dintre ele, de exemplu) si cu siguranta vom gasi multe gadget-uri noi si interesante la MWC.

 
Mugshot

MWC

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: