lab501.ro

East European Comic Con – Bucuresti – 30-31 Martie 2013

Scris de: , in categoria: Stiri, in 26 March, 2013.

East European Comic Con

 
Desi nu are legatura directa cu aria noastra de interes de pe NEXT, nu puteam sa nu va povestim putin despre un eveniment deosebit de interesant care se va desfasura in Bucuresti in acest week-end. Asa cum ati vazut si in cazul concursurilor Diablo 3 de acum un an, cand avem ocazia de a va tine la curent cu ceva interesant, iesit din comun, nu vom ezita sa o facem.

In aceasta categorie se incadreaza si East European Comic Con 2013, o manifestare unica pana acum in Romania, dar al carui gen este bine cunoscut de catre toti pasionatii universurilor fantastice. Nu cred ca mai are rost sa va intreb daca stiti ce este Comic Con…Ati auzit despre asta de la prieteni si ati vazut asa ceva in filme. Si poate v-ati dorit sa aveti si voi ocazia sa va costumati in personajul preferat si sa va intalniti cu oameni care impartasesc aceeasi pasiune (un anumit episod din The Big Bang Theory imi vine acum in minte…)

Ei bine, se pare ca aceasta oportunitate le este oferita acum si pasionatilor din Romania, in cadrul evenimentului East European Comic Con 2013. Evenimentul se va desfasura in perioada 30-31 Martie in Bucuresti (Palatul Copiilor) si va oferi o serie intreaga de atractii pentru vizitatori.

Vom avea parte de un concurs de Cosplay ca la carte (de-abia astept sa vad cat de creeativi sunt romanii la acest capitol), Quiz-uri pentru fanii adevarati, concursuri de desen dar si un concurs de gaming organizat de Electronic Sports League Romania (ESL).

Nu in ultimul rand, printre invitatii de onoare se numara doua nume foarte indragite, mai precis Finn Jones, interpretul rolului Loras Tyrell din Game of Thrones si John Rhys-Davies, un actor indragit care a dat viata unei serii intregi de persoanaje alaturi de care am crescut, cunoscut mai bine de cei mai tineri pentru rolul lui Gimli, din Lord Of The Rings. Evident, vor exista sesiuni de autografe si sedinte foto alaturi de cei doi – vizitati programul expus pe site-ul EECC pentru mai multe detalii.

Daca sunteti pasionati de benzi desenate, universuri fantastice, Manga, Anime, Lord Of The Rings, Game of Thrones sau pur si simplu gaming, cred ca nu ar trebui sa ratati ocazia de a participa la un asemenea eveniment, mai ales ca un bilet pentru o zi costa 18 RON (nu include accesul la invitatii de onoare). Vom fi si noi prezenti prin multime – tricoul cu LAB501, statura si barba sunt costumul pe care eu personal il afisez la orice eveniment asa ca nu va fi greu sa ne salutam pe la fata locului…

 
Gimli

Loras

Comentarii

4 comentarii la: East European Comic Con – Bucuresti – 30-31 Martie 2013

  1. Anya a scris pe:

    Abia astept sa vina 30-31 martie!!!

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Pai nici nu mai e mult. Maine suntem acolo :)

  3. am participat si eu, total dezamagita, un fiasco total, balci, organizare 0

  4. Monstru Post author a scris pe:

    Din pacate si noi am fost dezamagiti de spatiul mult prea mic pentru un asemenea eveniment.

Lasa-ne un comentariu: