lab501.ro

COSMOTE lanseaza abonamentul nelimitat

Scris de: , in categoria: Stiri, in 15 July, 2012.

In incercarea de a aduce o gura de aer proaspat printre ofertele de abonamente, al treilea operator de telefonie mobila din Romania, COSMOTE, propune o solutie “No Limit”. Pentru 31 de euro pe luna acesta va permite sa vorbiti nelimitat atat in retea cat si in afara ei, lucru care i-ar putea atrage pe cei mai vorbareti dintre noi.

Pachetul complet consta in convorbiri nelimitate in retea, nationale si internationale (zona 1), mesaje si MMS-uri nelimitate in retea si 500MB pentru trafic de date. Din cate imi pot da seama, nu lipsesc decat mesajele si MMS-urile in alte retele, dar pentru cei care prefera apelul solutia pare completa. Conform site-ului COSMOTE, oferta este valabila pana la 9 august putand fi prelungita, ceea ce inseamna ca cei care se simt atrasi de noul abonament “No Limit” vor trebui sa se decida repede.

Comentarii

Un comentariu la: COSMOTE lanseaza abonamentul nelimitat

  1. Degeaba, daca nu au optiune de internet nelimitat (pe telefon, cu hotspotting, nu pe tableta/modem 3g) e egal cu zero. Nici Vodafone nu mai au internet nelimitat. Singurii care mai aveau internet nelimitat, erau Orange acum cateva luni dar necesita 2 abonamente, telefon + modem 3g (pentru ca era un fel de plan partajat) si era minim 21 Euro, colibri mixt parca se numea. Dar pentru ca prin Constanta nu prea e nimeni cu Orange nu prea m-a incantat.

Lasa-ne un comentariu: