lab501.ro

CeBIT 2012 – Jetway intra pe piata mobile

Scris de: , in categoria: Stiri, in 8 March, 2012.


Producatorul de componente hardware Jetway a aratat la CeBIT primele modele de dispozitive mobile. Cu toate ca o parte erau mai degraba in lucru dacat produse finite am avut ocazia sa vedem un model de tableta deja finalizat si, alaturi de carcasele momentan goale, specificatiile noilor dispozitive.

Mi-a placut destul de mult tableta celor de la Jetway, mi-a placut mai ales pentru ca are acelasi ecran ca cel al Apple iPad 2. Discutam astfel despre o tableta cu ecran de 9.7 inch dotat cu un procesor Cortex A8 tactat la 1GHz ajutat de 512MB de RAM DDR3. Dispozitivul Jetway poate stoca date in limita a 8GB. Sistemul de operare instalat este Android 2.3, sistem insa ce este upgradabil la Android 4.0.

 

 

 

In primul rand Jetway va produce un smartphone, produs la care am gasit expusa doar carcasa. Va fi un telefon destul de mare, cu un ecran de 5.15 inch procesor ARM11 si 512 de MB de RAM DDR3.

 

 

Observam in poza de mai jos ca vom avea posibilitatea sa alegem intre culori diferite ale capacului din spate.

 

 

 

In final cei de la Jetway ne-au prezentat un alt model de tableta, de asemenea nefinalizat, cu un ecran cam maricel dupa parerea noastra de 13.3 inch. Produsul va fi destinat utilizarii pentru acces la materiale multimedia, fiind mai degraba destinat pietei de home-entertainment.

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: