lab501.ro

Review – MSI GE73VR 7RF Raider

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 30 December, 2017.

Autonomie

 
Pentru a evalua autonomia am testat mai intai un scenariu de utilizare indelungata (Productivity din PowerMark) cu profilul Power Saver in Windows, luminozitate 50% si Wi-Fi on. Acest test simuleaza tipul de lucru office prin browsing si aplicatii office (Word, Excel). Apoi am rulat PCMark 8 Creativity, cu luminozitatea 100%, profil High Performance si WiFi On. Nu in ultimul rand, m-am jucat World Of Tanks cu aceleasi setari. Toate testele au fost lansate cu bateria la 100%, finalizarea testului facandu-se in momenul in care bateria se descarca in proportie de 81-84%.

Punctul nevralgic in cazul lui MSI GE73VR 7RF Raider este autonomia – in cazul in care intentionati sa va jucati departe de priza, asteptati-va la mai putin de o ora de joc. Fiind totusi vorba despre un desktop replacement, cel mai probabil ca veti utiliza MSI GE73VR 7RF Raider conectat la priza in cea mai mare parte a timpului.

 

Comentarii

3 comentarii la: Review – MSI GE73VR 7RF Raider

  1. anonimu a scris pe:

   hopa,cipset fara radiator, pentru mine bataie de joc mai mare decat atat din partea producatorului nu am vazut, sa si l bage pe unde l au scos, nici nu ma intereseaza ce face, cate are, pentru mine este o porcarie.

  2. Monstru Post author a scris pe:

   Nici unul dintre notebook-urile testate anul acesta nu are radiator pe northbridge…

  3. Lucian a scris pe:

   Salutare.
   Evacuarea pe partea dreapta, spre mouse, deranjeaza in utilizare normala?
   Se comporta ca o evacuare clasica de laptop, sau majoritatea aerului cald este eliminat prin partea din spate?

  Lasa-ne un comentariu: