lab501.ro

Review Lenovo Legion Y520 – Kaby Lake + GTX 1050Ti

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 3 January, 2017.


 
Evident, nu puteam sa nu aruncam o privire in interior, pentru a intelege mai bine cum este gandit si cum este construit Lenovo Legion Y520. SSD-ul este montat in zona inferioara a placii de baza, langa baterie. In zona mediana gasim hard-disk-ul, precum si memoriile, racite cu ajutorul unui heatsink de aluminiu. Procesorul si placa video sunt montate in coltul din stanga sus si impart acelasi sistem de racire, alcatuit din doua heatpipe-uri de cupru de 8mm, respectiv 6mm latime, un radiator de cupru si doua ventilatoare care evacueaza aerul cald in spatele carcasei.

 
interior-01

interior-02

interior-03

interior-04

interior-05

interior-06

Comentarii

5 comentarii la: Review Lenovo Legion Y520 – Kaby Lake + GTX 1050Ti

  1. Lucian a scris pe:

   Aveti in plan si un review la Y720?

  2. Monstru Post author a scris pe:

   Cand va fi disponibil pentru testare, desigur

  3. Mihai a scris pe:

   Excelenta treaba domnilor!!! Uneori nu inteleg de ce mai exista alte site-uri la noi. In perioada asta nu am vazut decat concursuri de masurat **** pe Facebook, in timp ce altii chiar muncesc si ne tin informati. Inca odata, felicitari!

  4. Monstru Post author a scris pe:

   Multumim pentru aprecieri Mihai! Noi nu vedem problema chiar asa, o piata matura se masoara si in numarul de publicatii prezente pe piata, chiar daca unele se axeaza mai mult pe stiri sau trateaza subiectele mai lejer.

  5. Ionutz a scris pe:

   Sunt cu banii pregatiti, astept sa para pe piata.:)

  Lasa-ne un comentariu: