lab501.ro

Review – Tenda AC15 AC1900 Dual-Band Gigabit WiFi Router

Thumb

Scris de: , in categoria: Gadget, in 16 March, 2017.

Teste

 

Am testat viteza router-ului LAN-to-WiFi, intre desktop-ul D1 conectat prin LAN si desktop-ul D2 dotat cu o placa wireless TP-Link Archer T9E AC1900. Viteza LAN-LAN a fost testata utilizand cabluri UTP CAT6 intre desktop-ul D1 si laptop-ul L1. Testele LAN au fost realizate pe un desktop dotat cu o placa de retea integrata pe placa de baza, Qualcomm Atheros Killer E2201 si pe un notebook pe platforma Broadwell.

Pentru testele Wi-Fi am folosit acelasi notebook, cu ajutorul caruia am verificat vitezele de transfer si intensitatea semnalului in cele 3 puncte P0, P1 si P2. In cazul tuturor testelor am folosit un fisier video de test de ~1.27GB iar cablurile utilizate au fost CAT6.

Rezultatele obtinute de Tenda AC15 sunt impresionante pentru categoria de pret din care face parte, acesta apropiindu-se de modele mult mai costisitoare testate de noi in trecut. Chiar si in alta camera, pot spune ca utilizarea unui router AC1900 se simte, pentru ca una este sa instalezi GTA V sau orice alt joc de 40GB + pe un notebook cu 6MB/s si alta este sa faci acelasi lucru cu 22 MB/s. Per total, am fost multumiti atat de vitezele de transfer cat si de raza de acoperire.

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Tenda AC15 AC1900 Dual-Band Gigabit WiFi Router

    Lasa-ne un comentariu: