lab501.ro

Review – Sound BlasterX Vanguard K08, Siege M04, AlphaPad & H5 Tournament Edition

Scris de: , in categoria: Featured, Gadget, Periferice, in 7 April, 2017.

Prezentare

 
Tinand cont de faptul ca intotdeuna am intampinat reale dificultati in a gasi un mouse potrivit pentru mana mea si nu m-am inteles cu majoritatea modelelor consacrate, nu imi dau exact seama cat de mult va fi apreciat Sound BlasterX Siege M04 de catre utilizatorii normali. Spun asta pentru ca mouse-ul se potriveste perfect cu mana mea. Atat de bine, incat din acest moment a reusit sa inlocuiasca pe biroul meu elegantul Fnatic Gear Flick, care m-a servit credincios aproape un an.

Din punct de vedere constructiv, Siege M04 este mult mai apropiat de gusturile si nevoile mele, fiind un mouse mare, greu, gandit special pentru dreptatci. Mai mult decat atat, rotita de scroll este similara cu ceea ce am vazut in cazul lui Flick, incepand cu feedback-ul si terminand cu modul in care este iluminata, iar pentru mine asta a reprezentat un mare plus, deoarece nu m-am putut obisnui niciodata cu scroll-ul mousi-lor Logitech high-end.

Bunatatile gandite parca pentru mine nu se opresc aici. Astfel, Siege M04 are lateralele cauciucate, iar butoanele dispuse pe latura din stanga sunt mari si sunt pozitionate la indemana, fara a exista insa riscul de a le apasa din greseala. Cel de-al treilea buton este configurat implicit pentru modul Sniper, reducand rezolutia pentru un plus de precizie, in timp ce butonul pozitionat in spatele rotitei de scroll indeplineste clasica functie de a schimba profilele. Nu avem butoane inutile pe latura din dreapta a mouse-ului, skate-urile masive lasa impresia de acuratete maxima, iar per total Siege M04 este un mouse de top, cel putin din punctul meu de vedere.

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – Sound BlasterX Vanguard K08, Siege M04, AlphaPad & H5 Tournament Edition

  1. Tudor a scris pe:

   Mi se pare mie sau castile BlasterX sunt tot Takstar Pro 80/Hi-2050? :D [Baza tuturor celorlalte casti identice ca si constructie+sunet -> Qpad QH-90/85, HypeX Cloud etc.]

   http://www.takstar.com/en/product/detail-11-28-0-413

   http://www.takstar.com/en/product/detail-11-29-0-220

   Singurul lucru pe care l-ar aduce atunci in plus ar fi cablul detasabil. :)

  2. Monstru Post author a scris pe:

   Seamana destul de mult. Dar materialele utilizate nu mi-au lasat deloc senzatia de cloud (ma refer la piewa sintetica), iar sunetul merge inspre zona Revolver din punctul meu de vedere. Dar da, baza ar putea fi astea.

  Lasa-ne un comentariu: