lab501.ro

Review – Creative Sound BlasterX G5

Scris de: , in categoria: Gadget, Periferice, in 12 April, 2017.

Ambalaj si accesorii

 
Pe cutia frumos colorata sunt trecute cele mai importante dotari si caracteristici tehnice. Suportul pentru formate de pana la 24bit/192kHz, raportul semnal-zgomot (SNR) al DAC-ului de 120dB precum si amplificatorul de casti ce suporta impedante de pana la 600 ohm sunt doar cateva dintre acestea. Arhitectura programabila a efectelor precum si modul de gaming Scout Mode ce ajuta la descoperirea mai usoara a adversarilor sunt deja cunoscute fanilor Creative, dar vom vorbi despre acestea in detaliu in cadrul rubricii dedicata software-ului.

Pe langa placa de sunet propriu-zisa, in pachet gasim manualul utilizatorului, un cablu USB -> microUSB rosu cu lungimea de 1m precum si un cablu mini-TOSLINK -> TOSLINK pentru conectarea la o sursa de semnal digitala (de exemplu XBox).

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – Creative Sound BlasterX G5

  1. Cristian Florescu a scris pe:

   Matei , de ce nu ai conectat boxele de podea direct pe iesirea de casti cu amplificare ?
   De ce mai ar mai fi nevoie de amplificator separat ( doar daca vrei sa vibreze geamurile ?

  2. matose Post author a scris pe:

   Iesirea de casti este pentru a amplifica…. casti. Acestea au alta impedanta si sensibilitate fata de niste boxe de podea. Conectate direct boxele s-ar auzi foarte incet, fiind posibil de asemenea ca amplificatorul de casti sa se arda din cauza impedantei prea mici (castile au in mod uzual 16-32 ohmi in timp ce boxele coboara pana la 4 ohmi).

  Lasa-ne un comentariu: