lab501.ro

Gamdias Hermes P1 RGB & Gamdias HEBE M1 RGB

Scris de: , in categoria: Periferice, in 13 June, 2017.

Concluzii

 
Am petrecut cateva zile in compania celor doua periferice Gamdias, urmand programul meu uzual – mail-uri, redactat de articole, auditie muzicala precum si cateva ore de gaming pe zi. Fiecare periferic mi-a produs o impresie diferita, asa ca le voi aborda pe rand.

Gamdias Hermes P1 RGB este o tastatura solida, care ofera orice dotari si-ar putea dori un gamer cu exceptia USB pass-through (functie pe care eu unul nu am considerat-o niciodata utila, dar asta este parerea mea personala). M-am obisnuit destul de repede cu tastatura insa pentru mine experienta nu a fost una foarte comoda, cursa fiind prea lunga si switch-urile prea moi pentru gustul meu. Desigur, faptul ca avem de-a face cu floating key-caps nu a ajutat, cel putin nu din punctul meu de vedere. Evident, aceste aspecte sunt subiective, prin urmare va invit sa butonati tastatura, ca sa va dati seama daca este pottivita pentru voi sau nu.

Cu Gamdias HEBE M1 RGB lucrurile au stat exact pe dos. Utilizand bestii precum Cloud Revolver, nu prea sunt usor de impresionat la acest capitol, prin urmare nu aveam asteptari prea mari de la un headset de ~340 de RON. Cu toate acestea, Gamdias HEBE M1 RGB m-a impresionat in mod placut, fiind un headset comod, cu performante acustice bune. Exista si minusuri, functia de vibratii (care poate fi activata sau oprita utilizand butonul dedicat de pe telecomanda) nu este neaparat ceva util, pur si simplu inducand utilizatorului senzatia unui bass mult prea puternic.

Pe de alta parte, Hebe nu distorsioneaza la volum ridicat, bass-ul este foarte puternic, inaltele sunt bine reprezentate, doar mediile sunt putin infundate, specific headset-urilor de gaming as adauga eu. Per total, Gamdias HEBE M1 RGB sunt net superioare unor modele consacrate ca Logitech G230 sau Razer Kraken / Kraken Pro / Kraken 7.1 V2. Daca fidelitatea este putin sub HyperX Cloud 2, de exemplu, bass-ul este semnificativ mai puternic decat in cazul acestora, iar sound-stage-ul este ceva mai larg.

Dintr-un nume nou, care intra pe piata in urma cu 5 ani oferind doua periferice, Gamdias s-au transformat intr-un producator cu un portofoliu complet, care ofera periferice de gaming pentru toate gusturile si bugetele. Produsele sunt solide, unele dintre ele chiar iesite din comun (vezi Hebe), iar faptul ca un producator relativ nou poate concura cu nume consacrate in domeniu este salutar, mai ales in conditiile unei piete atat de aprig disputate, asa cum este piata perifericelor de gaming.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: