lab501.ro

HyperX Alloy FPS – Cherry MX Blue

Scris de: , in categoria: Featured, Gadget, Periferice, in 9 February, 2017.

Layout

 
HyperX Alloy FPS nu este dotata cu taste in plus sau software, insa toate functiile pot fi accesate cu ajutorul tastei Fn. Astfel, avem la dispozitie doua profile in modul gaming care pot fi activate cu ajutorul combinatiei Fn + F12. Aici, putem comuta intre modurile 6-key rollover (implicit) si N-key roll-over cu ajutorul combinatiilor Fn + Del, respectiv Fn + Insert. In ambele cazuri, tasta Win va fi dezactivata. Pentru a iesi din gaming mode vom apela din nou la combinatia Fn + F12.

Functiile multimedia pot fi accesate rapid cu ajutorul combinatiilor Fn + F6-F11, intensitatea iluminarii poate fi ajustata cu ajutorul combinatiilor Fn + sageata sus / jos, in timp ce modurile de iluminare pot fi schimbate cu ajutorul tastei Fn in combinatie cu tastele sageata stanga / dreapta. Nu in ultimul rand, pentru a reseta setarile la valorile implicite vom apela la combinatia Fn + Esc.

 
Design-01

Design-02

Design-03

Design-04

Design-05

Comentarii

Un comentariu la: HyperX Alloy FPS – Cherry MX Blue

    1. Liviu Tanase a scris pe:

      Pentru 500 lei … parca e frumoasa … dar nu prea ! G910 are mai multe feature-uri. Asta ca sa nu mai zic ca la nivelul ala sunt foarte foarte multe tastaturi bune ce ofera mult mai mult . Asa au facut si cu castile – le-au adus la super pret ca sa le puna 6-10 luni mai tarziu reducere 80% .

    Lasa-ne un comentariu: