lab501.ro

HyperX Alloy FPS – Cherry MX Blue

Scris de: , in categoria: Featured, Gadget, Periferice, in 9 February, 2017.

Constructie

 
V-am spus ca avem de-a face cu o tastatura compacta, nu-i asa? Ei bine, cred ca va dati si voi seama cu usurinta de acest aspect daca priviti imaginile de mai jos. HyperX Alloy FPS aproape ca nu are margini, cu toate acestea distanta intre taste nu este mai mica decat in cazul altor tastaturi dotate cu switch-uri Cherry MX. Nu avem nevoie de wrist-pad (de altfel nici nu este inclus in cutie), iar unghiul tastaturii poate fi reglat cu ajutorul celor doua picioruse de pe spate.

Latura superioara a tastaturii este construita din otel, in timp ce partea inferioara este construita din plastic. Senzatia oferita in timpul utilizarii este una placuta, formatul compact, in combinatie cu greutatea respectabila (1.05Kg) si suprafata din otel vopsita in negru mat lasand impresia unui produs high-end, solid. Ceea ce, fie vorba intre noi, nu este deloc departe de realitate.

 
Constructie-01

Constructie-02

Constructie-03

Constructie-04

Constructie-05

Constructie-06

Constructie-07

Constructie-08

Comentarii

Un comentariu la: HyperX Alloy FPS – Cherry MX Blue

    1. Liviu Tanase a scris pe:

      Pentru 500 lei … parca e frumoasa … dar nu prea ! G910 are mai multe feature-uri. Asta ca sa nu mai zic ca la nivelul ala sunt foarte foarte multe tastaturi bune ce ofera mult mai mult . Asa au facut si cu castile – le-au adus la super pret ca sa le puna 6-10 luni mai tarziu reducere 80% .

    Lasa-ne un comentariu: