lab501.ro

Review – Acer Predator Helios 300

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 1 May, 2017.

Concluzii

 
Acer au o prezenta puternica in zona notebook-urilor de gaming in ultimii ani, modelele Predator, Nitro si VX bucurandu-se de succes in randul consumatorilor. Prin lansarea modelului Helios 300, cei de la Acer au incercat sa imbine atat puterea de calcul si performanta in jocuri cat si dimensiunile reduse si aspectul elegant, totul pentru un pret mediu. Inca nu avem detalii despre pretul pe care il va avea, de exemplu, modelul testat de noi, dar cel mai accesibil model din gama va putea fi achizitionat pentru 1199 Euro incepand cu luna Iulie.

Daca in cazul modelului VX testat la inceputul anului am fost incantati de performantele in jocuri oferite la un pret accesibil, in cazul lui Helios 300 stacheta a fost ridicata, pe langa performantele obtinute in teste acesta punctand si la capitolele display si calitate a sunetului.

Pe de alta parte, prin comparatie cu fratii sai mai mari, Acer Predator Helios 300 se remarca prin dimensiunile reduse, inclusiv greutatea, fiind mult mai usor de transportat fata de un Predator 15, de exemplu. Per total, Helios 300 este o aditie binevenita adusa seriei Predator si cred ca majoritatea producatorilor vor oferi (sau ofera deja) solutii similare pe parcursul acestui an. Gaming-ul la purtator nu ar trebui sa insemne neaparat monstrii de 4Kg si 50mm grosime, iar Acer Predator Helios 300 este un bun exemplu in acest sens.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: